Inbjudan till BASTA-dagen 2015

Inbjudan till BASTA-dagen den 12 november 2015 – Hur fungerar arbetet med medvetna materialval i praktiken?

Publicerad 11 sep. 2015

Missa inte BASTA-dagen 2015 – Boka in datumet i din kalender!
Specialerbjudande till företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare.

Forum: BASTA-dagen
Datum & tid: 12 november 2015, kl. 09.30-16.30
Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19, 114 51 Stockholm
Avgift: 1 695 SEK exkl. moms och inkluderar lunch och fika under dagen. Priset för företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare är 1 295 SEK exkl. moms
Anmälan: För att anmäla dig till kursen se 
BASTA seminarier och utbildningar eller fyll i anmälningsformuläret här.
Målgrupp: Leverantörer anslutna till BASTA, byggherrar, fastighetsägare, byggmaterial leverantörer, kommuner samt övriga intresserade.

Välkommen till ett seminarium i BASTA:s regi om hur arbetet för giftfritt byggande måste utformas för att leda till verkliga resultat.

Vi här på BASTA har planerat en helspäckad dag för dig som arbetar med medvetna materialval.

Ebba Örwall-Lovén kommer från Woody Bygghandel för att berätta mer om deras intressanta arbete med BASTA och trygga materialval och Christer Green från Bygg- och Järnhandlarförbundet ger oss insikt i vikten av att arbeta effektivt med artikelidentitet.

Regeringsuppdragen som handlar om loggböcker och om farliga ämnen i byggvaror närmar sig sitt slut – Fredrik Olsson kommer att presentera Boverkets utredning och Erik Gravenfors från Kemikalieinspektionen berätta mer om KEMI:s uppdrag.

Sussi Wetterlin, BASTA och Anna Widheden, BASTA presenterar våra planer för 2016 och berättar lite om vår nya hemsida och andra verktyg.

För att beskriva arbetet med hållbara materialval kommer bland annat Malin Kotake från Trafikverket och berättar om deras arbete med projektet “Bygga med Basta” och visar oss affärsnyttan med giftfritt byggande.

Från Materialindustrin kommer bland annat Sofia Bender från Benders Sverige AB och en representant ifrån hållbarhetsavdelningen på Bo Andrén AB. De ger oss en inblick i deras arbete för att kunna levererera produkter som uppfyller höga miljökrav.

Dagen avslutas med en inspirerande föreläsning från Organoclick som berättar om sitt omfattande och innovativa Miljöarbete.

Vår Moderator under BASTA-dagen – Jeanette Green, IVL Svenska Miljöinstitutet

Ni kan redan nu anmäla er till dagen – följ länken.

Program, BASTA-dagen 2015.
Ett mer detaljerat program med fler intressanta föreläsare kommer inom kort.

För mer information om programmet kontakta Sussi Wetterlin, sussi.wetterlin@ivl.se eller Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se
www.bastaonline.se

Välkomna!