Utbildningar & Evenemang

Utbildningar

BASTA- Kriterier, kvalificering, registrering av produkter i BASTA-systemet och kraven i sektorn.

Välkommen till en prisvärd utbildning om BASTA för er som är nya i BASTA-systemet, för er som är materialleverantörer, producenter eller tillverkare och som vill kunna kvalificera, validera och registrera era produkter utifrån BASTA:s kriterier och kraven i Sektorn.
Mer information…

Ni kan boka utbildningarna här:

2019-09-04 – I Stockholm
2019-10-02 – I Göteborg
2019-11-20 – I Stockholm

Online utbildning

BASTA loggbok– Ett verktyg i produktvalsprocessen

Vi visar hur BASTA:s-loggbok används på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt för att hantera materialvalsfrågan och hur man som företag ställer effektiva krav. Vi kan nu erbjuda ca 45 min till en och en halv timmes gratis online utbildningar med skype eller lync. Boka online utbildning…

Företagsanpassade BASTA utbildningar

Vad skulle göra skillnad för ert företags utveckling, förbättra er personals kunskap och kompetens och säkerställa att de är uppdaterad gällande tex de senaste lagarna eller direktiven? BASTA skräddarsyr utbildningar för såväl leverantörer som användare efter era speciella behov. För mer information och bokning, klicka här…

 

 

Evenemang

BASTA-dagen 2019 – Stockholm den 7 november.

PÅ BASTA-dagen ser vi närmare på viktiga och aktuella frågor inom hållbarhetssektorn för bygg och anläggning produkter och går in på djupet i frågor runt trygga och giftfria materialval.

Vi kommer att publicera mer information om vårt årliga seminarium inom kort…

Ni kan boka BASTA-dagen här…

Mässor

Kom och möt BASTA på Byggforum den 22 Maj 2019 och prata med oss om att bygga med produkter utan särskilt farliga ämnen….