Nya datum ute för BASTA:s utbildningar!

2018-04-23

Välkommen till en utbildning om BASTA – för er som är nya i BASTA-systemet, för er som är materialleverantörer, producenter eller tillverkare och som vill kunna kvalificera, validera och registrera era produkter utifrån BASTA:s kriterier.

Detta är en praktisk utbildning för att öka kompetensen i ert företag och för att skapa systematiska rutiner gällande utfasingen och kunskapen kring farliga ämnen i bygg- och anläggnings produkter. Utbildningen inkluderar bl.a. hur du registerar produkter i systemet, kvalificerar och validerar i systemet, kraven i sektorn, kraven som ställs på byggmaterial inom de olika certifieringssystemen så som Miljöbyggnad, Svanen etc., samt en workshop – där du har möjlighet att skicka in egna frågor.

BASTA- Kriterier, kvalificering och registrering av produkter i BASTA-systemet

Plats: IVL Svenska Miljöinstitutet, Stockholm eller Göteborg
Anmälan: Klicka på datumen nedan för att anmäla dig till utbildningstillfället
2018-08-30 – Stockholm
2018-10-24 – Stockholm
2018-11-22 – Göteborg
2018-12-12 – Stockholm
Tid: kl. 10.00-16.30.
Avgift: Grundpriset är 1 250 sek (inkl. moms) och inkluderar lunch och fika under dagen. Detta pris gäller för företag registerade i BASTA systemet – leverantör, producent och tillverkare. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på utbildningen så glöm inte att notera detta i din anmälan. Alla andra betalar 2 000 sek (exkl. moms.)
Målgrupp:  Producenter, leverantörer, återförsäljare, konsulter och andra intressenter.

För mer information om programmet kontakta Sussi Wetterlin, sussi.wetterlin@ivl.se eller Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se