Nu är det bara ett par dagar kvar till årets BASTA-dag!

2015-09-12

Passa på att boka din plats då det endast finns ett fåtal platser kvar!

Specialerbjudande till företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare.

Läs mer i vårt fullständiga program!!!

Forum: BASTA-dagen
Datum & tid: 12 november 2015, kl. 09.30-16.30
Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19, 114 51 Stockholm
Avgift: 1 695 SEK exkl. moms och inkluderar lunch och fika under dagen. Priset för företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare är 1 295 SEK exkl. moms
Anmälan: För att anmäla dig till kursen se BASTA seminarier och utbildningar eller fyll i anmälningsformuläret här.

Målgrupp: Leverantörer anslutna till BASTA, byggherrar, fastighetsägare, byggmaterial leverantörer, kommuner samt övriga intresserade.

Välkommen till ett seminarium i BASTA:s regi om hur arbetet för giftfritt byggande måste utformas för att leda till verkliga resultat.

Vi här på BASTA har planerat en helspäckad dag för dig som arbetar med medvetna materialval.

Ivana Kildsgaard från LINK arkitektur berättar om Arkitektens roll  i processen.

Ebba Örwall-Lovén kommer från Woody Bygghandel för att berätta mer om deras intressanta arbete med BASTA och trygga materialval och Christer Green, Bygg och Järnhandlarna/Vilma, ger oss insikt i vikten av att arbeta effektivt med artikelidentitet.

Regeringsuppdragen som handlar om loggböcker och om farliga ämnen i byggvaror närmar sig sitt slut – Fredrik Olsson kommer att presentera Boverkets utredning och Erik Gravenfors från Kemikalieinspektionen berätta mer om KEMI:s uppdrag.

Sussi Wetterlin, BASTA och Anna Widheden, BASTA presenterar våra planer för 2016 och berättar lite om vår nya hemsida och andra verktyg.

Från Materialindustrin kommer bland annat Lars Gustafsson och Sven Titusson från BASF, Therese Björklund från Bo Andrén AB och Sofia Bender från Benders Sverige AB. De ger oss en inblick i deras arbete för att kunna levererera produkter som uppfyller höga miljökrav.

För att beskriva arbetet med hållbara materialval kommer bland annat Malin Kotake från Trafikverket och berättar om deras arbete med projektet “Bygga med Basta” och visar oss affärsnyttan med giftfritt byggande.

Dagen avslutas med en inspirerande föreläsning från Mårten Hellberg, Organoclick som berättar om sitt omfattande och innovativa Miljöarbete.

Vår Moderator under BASTA-dagen – Jeanette Green, IVL Svenska Miljöinstitutet

Anmäl er till BASTA-dagen.

Program, BASTA-dagen 2015-11-12.

För mer information om programmet kontakta Sussi Wetterlin, sussi.wetterlin@ivl.se eller Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se
www.bastaonline.se

Välkomna!