Missa inte BASTA-dagen den 16 november 2016 – vårt fullmatade Program är nu publicerat!

2016-08-26

Inbjudan till BASTA-dagen!

Kom och dela en innehållsrik dag med oss – ett perfekt migeltillfälle som går i BASTA:s tecken!

Dag: 2016-11-16
Tid: kl. 09.00-16.30, registrering från 8.30
Plats: Näringslivets hus, Stockholm
Målgrupp: Leverantörer anslutna till BASTA, byggherrar, fastighetsägare, byggmaterial leverantörer, användare av BASTA-projekthanterare, kommuner samt övriga intresserade.
Avgift: Avgiften är 1 295 SEK exkl. moms och inkluderar lunch och fika under dagen. Priset för företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare är 975 SEK exkl. moms. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på seminariet så glöm inte att notera detta i din anmälan.

Välkommen till ett inspirerande och fullmatat seminarium i BASTA:s regi för er som arbetar medvetna materialval inom samhällsbyggnadssektorn.

Under dagen kommer ni även få ta del av intressanta föreläsningar gällande sektorns utveckling. Vi tittar på nyheter inom bland annat BASTA, EPD/LCA och digitalisering och gör en djupdykning i materialleverantörernas och användarnas erfarenheter och utmaningar. Dessutom får vi en inblick i vad som är på gång kring lagstiftning, loggböcker och certifieringar.

Anmäl dig till BASTA-dagen, klicka här

För mer information läs programmet till BASTA-dagen

Ett mer detaljerat program kommer inom kort!

This symposium is held in Swedish for further information please contact Paulina Rode-Kemlo, e-mail: paulina.rodekemlo@ivl.se