Inbjudan slutseminarium Bygga med BASTA den 2 juni

2015-04-23

Bygga med BASTA – Bygg för framtiden – Anläggningssektorn satsar på giftfritt byggande

Slutseminarium Bygga med BASTA:

Bygg för framtiden – Anläggningssektorn satsar på giftfritt byggande
Resultat och erfarenheter från projektet Bygga med BASTA

Välkommen till ett spännande seminarium där vi blickar ut och diskuterar framtiden inom området giftfritt anläggningsbyggande!

När: Den 2 juni 2015, kl. 13.00 – 16.00
Var: Freys Hotel, Bryggargatan 12, Stockholm
Avgift: Seminariet är kostnadsfritt
Anmälan: anmälan görs till Johanna Fredén, IVL, johanna.freden@ivl.se, 08-598 564 29. Sista anmälningsdag den 27 maj.

Trafikverket, Skanska, BASTA och IVL Svenska Miljöinstitutet har glädjen att bjuda in er till slutseminarium för utvecklingsprojektet Bygga med BASTA. Projektet syftar till att utveckla en kvalitetssäkrad process för val, användning och dokumentation av bygg- och anläggningsprodukter utan farliga ämnen. Syftet är även att undersöka hur långt det är möjligt att ”bygga med BASTA” och identifiera utvecklingsbehov. På seminariet kommer vi att presentera resultat och erfarenheter från projektet, föra intressanta diskussioner kring trender inom området och hur de påverkar oss i våra roller. Vi informerar också om fortsatt arbete i pilotprojekt för järnvägsentreprenad.

Som deltagare i seminariet har ni chansen att vara med och diskutera framtidens giftfria byggande i den svenska bygg- och anläggningssektorn och skapa nya affärsmöjligheter.

För program, klicka här…PDF

Varmt välkommen!

Projektet finansieras av: Trafikverket, Skanska, BASTA, SBUF och Stiftelsen Institutet för Vatten- och Luftvårdsforskning