BASTA utbildningar och en inbjudan till konferens 9 mars 2016

2015-12-18

Vägen till giftfritt byggande – Om kravställning, kvalitetssäkring och uppföljning

Välkommen till konferensen Vägen till giftfritt byggande 2016 kom och lyssna till aktuella talare och träffa kollegor inom hållbart byggande. Den 9 mars i Stockholm står lösningar, inspiration och utveckling för giftfritt byggande i centrum.

Medverkar i programmet gör bland andra Fabege, Landstinget i Uppsala län, Locum, Upphandlingsmyndigheten, Familjebostäder, Svensk Betong och Stockholms läns landsting för att dela med sig av det senaste inom giftfritt byggande.

Anmäl dig nu och få rabatterat pris till vårens viktigaste konferens om giftfritt byggande! Erbjudandet gäller till och med 2 februari. Intresserad läs mer här och anmäl dig…

BASTA Utbildningar

Byggmaterialfrågorna har de senaste åren fått ökat fokus inom sektorn, inte minst beroende på den snabba utvecklingen och efterfrågan från fastighetsägare på att miljöcertifiera byggnader. Det har medfört att miljökraven på byggprodukter ökar. Beställarna kräver idag ofta att byggprodukterna som används ska vara miljöbedömda, dokumenterade med hjälp av byggvarudeklarationer och registrerade i en projektspecifik loggbok. BASTA:s utbildningar ger dig kunskapen som du behöver.

Stockholm, 2016-02-18
BASTA- Kriterier, kvalificering och registrering av produkter i BASTA-systemet
Plats: IVL Svenska Miljöinstitutet, Valhallavägen 81, Stockholm
Tid: kl. 10.00–16.30.
Avgift: 950 SEK (exkl. moms)
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig till kursen och  klicka här för programmet…
Målgrupp: Producenter, leverantörer, återförsäljare, konsulter och andra intressenter.

Välkommen till en halvdagsutbildning om BASTA för dig som byggmaterialleverantör. Utbildningen ger en genomgång av BASTA-metodiken och en förståelse för hur du som leverantör går tillväga för att registrera produkter i BASTA-systemet.

BASTA – Ett verktyg i produktvalsprocessen – Användning av BASTA-systemet för uppföljning av materialkrav och loggböcker
Vi kan nu erbjuda 2 timmars gratis online utbildningar med skype eller lync.

Vi visar hur BASTA verktyg för produkthantering/loggbok används på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt för att hantera materialvalsfrågan och hur man som företag ställer effektiva krav. Hur bestämmer man ambitionsnivå för giftfria byggnader vad gäller material och uppföljning?

Målgrupp: Alla som vill lära sig mer om att använda BASTA-systemet för att hantera materialval och materialkrav. För mer information kontakta Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se

Vi ser fram emot att ses där!