Utbildningar & seminarier

Utbildningar

Göteborg, utbildningsdatum för 2017:

2017-09-27: Anmäl dig här!

BASTA- Kriterier, kvalificering och registrering av produkter i BASTA-systemet

Plats: Göteborg
Datum: den 27 september 2017
Tid: kl. 10.00-16.30. registering från 9.30
Avgift:  Grundpriset är 1 250 sek (inkl. moms) och inkluderar lunch och fika under dagen. Detta pris gäller för företag registerade i BASTA systemet – leverantör, producent och tillverkare. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på utbildningen så glöm inte att notera detta i din anmälan. Alla andra betalar 2 000 sek (exkl. moms.)
Målgrupp:  Producenter, leverantörer, återförsäljare, konsulter och andra intressenter.
För mer information om programmet kontakta Sussi Wetterlin, sussi.wetterlin@ivl.se eller Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se

Välkommen till en utbildning om BASTA för dig som byggmaterialleverantör. Utbildningen ger en genomgång av BASTA-metodiken och en förståelse för hur du som leverantör går tillväga för att registrera produkter i BASTA-systemet.

För vidare information läs programmet…


Stockholm, utbildningsdatum för 2017:

2017-10-10 Anmäl dig här
2017-12-12 Anmäl dig här

BASTA- Kriterier, kvalificering och registrering av produkter i BASTA-systemet

Plats: IVL Svenska Miljöinstitutet, Valhallavägen 81, Stockholm
Tid: kl. 10.00-16.30.
Avgift: Grundpriset är 1 250 sek (inkl. moms) och inkluderar lunch och fika under dagen. Detta pris gäller för företag registerade i BASTA systemet – leverantör, producent och tillverkare. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på utbildningen så glöm inte att notera detta i din anmälan. Alla andra betalar 2 000 sek (exkl. moms.)
Målgrupp:  Producenter, leverantörer, återförsäljare, konsulter och andra intressenter.
För mer information om programmet kontakta Sussi Wetterlin, sussi.wetterlin@ivl.se eller Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se

Välkommen till en utbildning om BASTA för dig som byggmaterialleverantör. Utbildningen ger en genomgång av BASTA-metodiken och en förståelse för hur du som leverantör går tillväga för att registrera produkter i BASTA-systemet.

Ny online utbildning
BASTA – Ett verktyg i produktvalsprocessen – Användning av BASTA-systemet för uppföljning av materialkrav och loggböcker

Vi kan nu erbjuda ca 45 min till en och en halv timmes gratis online utbildningar med skype eller lync.

Kontakta Paulina Rode-Kemlo för att boka online utbildningar eller om ni är intresserade utav denna utbildning i eventuellt annat format, paulina.rodekemlo@ivl.se

Vi visar hur BASTA verktyg för produkthantering/loggbok används på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt för att hantera materialvalsfrågan och hur man som företag ställer effektiva krav. Hur bestämmer man ambitionsnivå för giftfria byggnader vad gäller material och uppföljning?

Målgrupp: Alla som vill lära sig mer om att använda BASTA-systemet för att hantera materialval och materialkrav. För mer information kontakta Paulina Rode-Kemlo, paulina.rodekemlo@ivl.se


Företagsanpassade BASTA utbildningar

Vad skulle göra skillnad för ert företags utveckling?
Hur kan ni förbättra er personals kunskap och kompetens? Hur säkerställer ni att er personal är uppdaterad med det senaste inom detta område, ex de senaste lagarna eller direktiven?

BASTA skräddarsyr utbildningar för såväl leverantörer som användare efter era speciella behov.

För mer information, kontakta Carina Loh Lindholm

Tel 010-788 69 21, carina.loh.lindholm@ivl.se

En företagsanpassad utbildning är perfekt för dig som har specifika önskemål, eller brådskande behov, men är också ett effektivt alternativ till traditionella kurser.

Med vänlig hälsning från BASTA kansliet,
BASTAonline AB, Box 21060, SE-100 31 Stockholm,
Tel: +46 (o)10-788 65 00 . www.bastaonline.se
bastaonline@ivl.se

 

Seminarier & Evenemang

 BASTA-dagen 2017-11-07

Boka datumet eller anmäl er direkt till BASTA-dagen den 7 november 2017!

Vi håller på att sätta ihop ett intressant program till vår nästa BASTA-dag. Den här gången väljer vi att fokusera på nyheter  i BASTA och aktuella ämnen som berör alla som är intresserade av giftfritt byggande. Vi vänder oss till leverantörer och producenter av bygg- och anläggningsprodukter, byggherrar, fastighetsbolag och övriga intressenter.

Forum: BASTA-dagen
Dag: 2017-11-07
Tid: 9.00 – 16.30 registeringen öppnar 8.30
Plats: Näringslivets hus i Stockholm
Målgrupp: Leverantörer anslutna till BASTA, byggherrar, fastighetsägare, byggmaterial leverantörer, kommuner samt övriga intressenter
Avgift: Avgiften är 1 495 SEK exkl. moms och inkluderar lunch och fika under dagen. Priset för företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare är 1 195 SEK exkl. moms. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på seminariet så glöm inte att notera detta i din anmälan.
Anmälan: Ni anmäler er här

Under dagen kommer ni få ta del av intressanta föreläsningar  gällande sektorns utveckling men också vad som händer i BASTA-systemet. Vi tittar på vad som är på gång kring hormonstörande ämnen nu när man inom EU äntligen enats om kriterier. Elin Beleza ifrån IVL Svenska Miljöinstitutet medverkar också och berättar om en rapport om koppar i byggmaterial.

Vi följer också upp det aktuella ämnet ”digitalisering” och de projekt som pågår för att effektivisera flödet av miljöinformation. Vikten av att inkludera livscykel perspektivet (EPD) och kopplingen till materialval tas också upp genom en intressant föreläsning utav Sebastian Welling från EPD International.

Under BASTA-dagen får vi som vanligt en djupdykning i tillverkar- och användarperspektivet. Bland annat Peter Nilsson ifrån Foamking, Dag Duberg ifrån Tarkett, Carina Eliasson ifrån Frank Projekt Partner och Kristina Fägerskiöld ifrån Helsingborgs Kommun ger oss en inblick i leverantörernas och användarnas erfarenheter och utmaningar på området.

För uppdaterat program, Klicka här…

Detaljerat program med fler aktuella och intressanta föreläsare kommer
inom kort!

Vi ser fram emot att ses där!

Med vänlig hälsning
BASTA-kansliet

 

basta webb snapp

Mässor och utställningar

Smarta Städer – 22-23 november 2017

Träffa BASTA på Sveriges nya mötesplats för morgondagens uppkopplade samhälle och hållbart byggande!

Vi hälsar er välkomna att besöka oss den 22-23 november 2017 under två intensiva dagar fullmatade med ny kunskap, nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor från hela landet på Sveriges nya konferens och mässa för det smarta och hållbara samhället.

Spika den 22-23 november i kalendern och kom och träffa BASTA på Smarta städer på Kistamässan!