BASTA-dagen 7 november 2017 – Nu uppdaterat program!

2017-09-13

Välkommen till ett inspirerande och fullmatat seminarium i BASTA:s regi för er som arbetar med trygga och hållbara produktval inom samhällsbyggnadssektorn.

Forum: BASTA-dagen
Dag: 2017-11-07
Plats: Näringslivets hus, Storgatan 19, 114 51 Stockholm
Målgrupp: Leverantörer anslutna till BASTA, byggherrar, fastighetsägare, byggmaterial leverantörer, kommuner samt övriga intressenter
Avgift: Avgiften är 1 495 SEK exkl. moms och inkluderar lunch och fika under dagen. Priset för företag registrerade i BASTA systemet och användare av BASTA projekthanterare är 1 195 SEK exkl. moms. Om du arbetar för en organisation som har rabatt på seminariet så glöm inte att notera detta i din anmälan.
Anmälan: Ni anmäler er här

Under dagen kommer ni få ta del av intressanta föreläsningar  gällande sektorns utveckling men också vad som händer i BASTA-systemet. Vi tittar på vad som är på gång kring hormonstörande ämnen nu när man inom EU äntligen enats om kriterier. Elin Beleza ifrån IVL Svenska Miljöinstitutet medverkar också och berättar om en rapport om koppar i byggmaterial.

Vi följer också upp det aktuella ämnet ”digitalisering” och de projekt som pågår för att effektivisera flödet av miljöinformation. Vikten av att inkludera livscykel perspektivet (EPD) och kopplingen till materialval tas också upp genom en intressant föreläsning utav Sebastian Welling från EPD International.

Under BASTA-dagen får vi som vanligt en djupdykning i tillverkar- och användarperspektivet. Bland annat Peter Nilsson ifrån Foamking, Dag Duberg ifrån Tarkett, Carina Eliasson ifrån Frank Projekt Partner och Kristina Fägerskiöld ifrån Helsingborgs Kommun ger oss en inblick i leverantörernas och användarnas erfarenheter och utmaningar på området.

För uppdaterat program, Klicka här…